Om os

OM OSS

LivingSport A/S ble etablert i 2006. Vi er leverandør av treningsutstyr og henvender oss til detaljhandelen i hele Norden. Våre kunder er primært detalj- og sportsbutikker, webshops og spesialforretninger samt utvalgte partnere innenfor kommersielt utstyr.

Vi legger stor vekt på at våre forhandlere kun skal konsentrere seg om salg. LivingSport A/S arbeider konstant på å optimalisere den salgsrelaterte integrering, logistikk og service. Vår viktigste oppgave er å skape et troverdig, enkelt og problemfritt salg med stor tilfredsstillelse mellom forbruker, forhandler og oss som leverandør. 

LivingSport A/S er en del av konsernet Fitness & Healthcare Group, som har i alt 70 ansatte. I tillegg til LivingSport består konsernet av MedicSport og Fitness Solutions, som forhandler profesjonelt fitnessutstyr samt Proterapi, som forhandler utstyr innenfor fysioterapi og rehabilitering.  

I kraft av samarbeidet med MedicSport, Fitness Solutions og Proterapi samt en bred vifte av forhandlere utnyttes en positiv synergi, som gjør at vi hele tiden er i forkant med fitnessbransjens trender, samt hva som rører seg på det profesjonelle markedet.   

  

 

Please wait...

Contact Us